Reimann's Krona - Verdens mest exclusive nytilvirkede porcelænskakkelovn

REIMANN'S KRONA PORCELÆNSKAKKELOVN

 
Jeg skal lige indledningsvis slå fast med syvtommersøm,at plagiater som "Gabriel","Kronspisen" m.fl ikke har det mindste med rigtige svenske kakkelovne at gøre.Det gamle Chronstedtske 4-kanalsystem findes kun i ovne bygget af proffessionelle svenske ovnbyggere.REIMANN'S KRONA bygges også med 4-kanalsystem og er den eneste nytilvirkede svenske kakkelovn som bygges som for 200 år siden.
De original udseende replikaer af antikke svenske kakkelovne,bliver fremstillet på Reimann´s kakkelværksted i "KANNENBÄCKERLAND" i nærheden af Koblenz i Tyskland.
Alt bliver håndlavet og håndmalet ned til mindste detalje - intet er serieproduceret.
Værkstedet blev grundlagt for 80 år siden og har altid lavet de fineste tyske porcelænskakkelovne.Der er nu 7 keramikere og 1 porcelænsmaler beskæftiget i det lille firma.
Bernd Reimann,som har brugt al sin tid i flere år på at udvikle modeller og kakler til de eksklusive kakkelovne, har i 30 år arbejdet med antikke porcelænskakkelovne.
Han ved om nogen hvilke problemer man løber ind i,når man arbejder med de flere hundrede år gamle svenske ovne.Disse erfaringer har han brugt til at udvikle nye ovne i nøjagtig samme design og udformning,som de gamle.
Men han har også forbedret dem på væsentlige punkter såsom,en rund svensk ovn på en lige væg som i den antikke udgave kun er en halvcirkel.Bernds model er 75% af en cirkel.Det bevirker,at der er god plads til 4-kanalsystemet.
Han har endvidere udviklet specielle låger og brændkamre beregnet for Genvex varme.Man kan også købe en helt rund og fritstående model.
Også bemaling efter eget ønske findes.En kopi af en rund 1700-tals ovn er designet og produceret..En rektangulær med takket krone og i jugendstil,62 cms dybde er også udviklet.
De nytilvirkede håndlavede ovne er som oftest en del dyrere end de antikke,men også tilpasset moderne husbyggeri og skrappere lovgivning i EU med hensyn til partikeludledning.
Reimanns Krona porcelæns kakkelovne er godkendt til opsætning i Østrig og Tyskland og dermed også i Danmark.Den er ovenikøbet testet efter DIN EN 13229 og 15-A Bekendtgørelsen,som er Europas strengeste og dyreste test.Der foreligger selvfølgelig dokumentation derfor.Iøvrigt er porcelænsovne fritaget for restriktioner i den nye "Brændeovnsbekendtgørelse af januar 2015",bl.a. p.g.a,. den lave partikeludledning og høje udnyttelsesgrad.
Er man overhovedet ikke til patina og småfejl i kaklernes glasur,er her et produkt for den kræsne ovnfreak.
Man kan erhverve sig en ovn,som ingen anden i denne verden har.
Det har altid kostet at skille sig ud.Og man vil også ved et salg af et hus med en speciel ovn opsat,blive rigeligt belønnet.
Jeg har kendt Bernd Reimann i ca. 15 år.Han er perfektionist til det sygelige og har i flere år arbejdet utrættreligt på at opnå en super kvalitet,som absolut ikke findes hos andre fabrikater.
Ønsker du at købe en REIMANN'S KRONA PORCELÆNSKAKKELOVN,er jeg klar til at hjælpe dig med både købet og opsætningen,som Reimann´s professionelle ovnbyggerteam naturligvis klarer for dig.Du får en fast pris på hele projektet,og du behøver ikke at røre en finger.
Priserne inkluderer ovnen leveret ved døren i Danmark incl. brofaste øer.Incl. er også glasdør og renselåger. Der kan tilkøbes lufttæt panoramadør med støbejerns dør og ramme for ca. 2000 €.
Panoramadøren er incl. i priserne på Reimann´s danske website : www.krona-porcelænskakkelovne.dk. Dertil kommer montering af ovnen,som afhængigt af afstande i DK koster fra 4600€ - 34.500 dkr. incl.19% moms.Ring Lars Falk +45 51723952 for yderligere information,hvis du har specielle ønsker ang. bemaling.
Man skal altid huske,at man får præcist hvad,man betaler for.Disse specielle kvalitetsovne,fortjener husets bedste plads og et topprofessionelt montørteam.
 
Den nye webside startedes i november 2015. Denne webside er en nøjagtig kopi af den tyske www.reimanns-krona-de. Der er mulighed for at downloade hele det eksklusive ovnkatalog med tilhørende prisliste. Prislisten er baseret på tyske priser i €.
 
NYT-NYT-NYT...........
Miljøministeriet har 29.04.2013 givet sin tilladelse til,at Reimann's Krona porcelænskakkelovne kan sælges og opsættes i Danmark.Denne unikke ovn,som er helt igennem håndlavet, håndmalet og ikke seriefremstillet,kan nu købes hos Reimanns Krona, Gelting, 40 km øst for Flensburg. Ring gerne Lars Falk - tlf. 51 72 39 52 og han besvarer dine spørgsmål.
 
Symbolet 8/8 betyder - helt rund fritstående ovn.
Symbolet 6/8 betyder - 75% rund beregnet for lige væg.Man får et fint dybt brændkammer,da man får en 25 cm dybere ovn end den antikke.
Symbolet 5/8 betyder - ovn monteret i hjørne.